Per què triga tant la còpia de seguretat del vostre iPhone?

La sincronització del vostre iPhone amb iTunes pot ser ràpida. Si emmagatzemeu molt al vostre dispositiu, però, l’espera pot augmentar. Si canvieu el tipus o la quantitat de fitxers dels quals feu una còpia de seguretat, podreu estalviar molt de temps a l’ordinador esperant que es completi la sincronització.

Resum

L'iTunes d'Apple fa una còpia de seguretat de l'iPhone cada vegada que se sincronitza. La còpia de seguretat evita la pèrdua de dades i pot restaurar el dispositiu a prop del seu estat anterior després d'un bloqueig. Entre els elements que fan còpies de seguretat dels arxius hi ha els contactes, les dades de l’aplicació, la configuració i les preferències, calendaris, historial de trucades, missatges, fotografies de càmeres, notes, cerques recents i notes de veu. Alguns dels fitxers amb còpia de seguretat poden ser molt grans.

Còpia de seguretat per primera vegada

La còpia de seguretat inicial de qualsevol dispositiu nou trigarà bastant més que les còpies de seguretat futures. ITunes ha de crear el fitxer de base de dades per primera vegada, un procés que pot trigar uns quants minuts. Les còpies de seguretat futures trigaran molt menys mentre no hi hagi una quantitat important de dades noves que cal afegir al fitxer de còpia de seguretat.

Rotllo de càmera

Les còpies de seguretat d’iPhone lentes solen tenir a veure amb un gran nombre de fotos al rotllo de càmera del dispositiu, diu Apple. Cada foto pot tenir diversos megabytes de mida i, juntes, centenars o milers d’aquestes fotografies disminuiran significativament la còpia de seguretat. Importeu les fotos a l'ordinador i suprimiu-les del dispositiu. No només s’acceleraran les còpies de seguretat, sinó que també recuperareu una quantitat important d’espai d’emmagatzematge.

Fitxers grans

Les fotos no són els únics tipus d'informació de còpia de seguretat que poden fer que la còpia de seguretat de l'iPhone trigui massa. Les notes de veu creen fitxers grans, igual que un gran nombre de notes a l’aplicació Notes. També es fa una còpia de seguretat dels fitxers d'imatge i de vídeo dels missatges multimèdia de l'aplicació Missatges, que també poden afegir temps de còpia de seguretat addicionals. Suprimiu aquest tipus de fitxers quan ja no els necessiteu.

Missatges recents