Com fer actualitzacions de LinkedIn sense mostrar-les al tauler d'activitat

LinkedIn implementa un flux d'activitat que permet a les vostres connexions veure la vostra activitat recent al lloc web. Aquestes actualitzacions d'activitat es produeixen quan feu canvis a la vostra informació laboral, d'informació educativa i llocs web personals, i també apareixen actualitzacions quan afegiu algú a la vostra xarxa o recomaneu algú. Els controls de privadesa de LinkedIn us permeten evitar que apareguin aquestes actualitzacions al feed d’activitats i també us permet ocultar actualitzacions de diverses categories d’usuaris.

1

Inicieu la sessió al vostre compte de LinkedIn. Feu clic a la fletxa cap avall a l'esquerra del vostre nom a la part superior de la pàgina; a continuació, feu clic a "Configuració".

2

Desplaceu-vos cap avall fins a la pestanya "Perfil" a la part inferior de la pàgina. Feu clic a "Activa / Desactiva les transmissions d'activitat" a l'encapçalament "Controls de privadesa".

3

Desmarqueu la casella de selecció "Feu-ho saber quan canvieu el perfil, feu recomanacions o seguiu les empreses" i feu clic a "Desa els canvis". Ara podeu actualitzar el vostre perfil sense que es mostrin al tauler d'activitat.

Missatges recents