Com trobar les vostres sol·licituds de seguidors a Instagram

Si fas el teu compte d’Instagram privat, heu d'aprovar les persones abans que us puguin seguir a la xarxa social o veure les vostres publicacions.

Generalment obtindreu un Notificació de sol·licitud de seguiment d’Instagram al telèfon intel·ligent o en un altre dispositiu amb Instagram instal·lat i podeu passar per cada sol·licitud d’amistat d’Instagram i aprovar-la o denegar-la. Si feu servir Instagram per a una empresa, és possible que vulgueu fer públic el vostre compte perquè els clients potencials puguin veure les vostres publicacions i seguir-vos sense demora. Podeu crear un compte independent per a publicacions personals o més sensibles, si ho preferiu.

Comptes privats i públics d’Instagram

Per defecte, un compte d’Instagram és públic quan el configureu. Tothom us pot seguir i veure les vostres publicacions de fotos i comentaris sobre publicacions i històries d'altres persones, a part dels missatges directes que envieu a altres usuaris.

Si ho preferiu, podeu fer que el vostre compte d’Instagram sigui privat. En aquest cas, les vostres publicacions només seran visibles per als vostres seguidors i podreu controlar qui us segueix. Quan algú intenti seguir-vos, rebreu un notificació i els pot permetre o no permetre que us segueixin i vegin les vostres publicacions i històries. Si no feu res, no us podran seguir ni veure el vostre contingut.

Limitacions de la configuració de privadesa

Tu pots també bloquejar usuaris de veure o comentar les vostres publicacions, fins i tot si manteniu el vostre compte públic. Això pot suposar un bon compromís si no voleu que determinades persones vegin les vostres publicacions, tot i que podran veure-les si utilitzen, per exemple, el compte d'un amic o si obren la vostra pàgina d'Instagram en una pestanya de navegació privada. La gent no rep cap notificació quan els bloquegeu, però pot ser que puguin esbrinar que ja no poden trobar-se fàcilment amb el vostre perfil i les vostres publicacions.

Tingueu en compte que si configureu el vostre compte d’Instagram per compartir-hi les fotos altres serveis de xarxes socials, com ara Facebook o Twitter, és possible que la vostra configuració de privadesa sigui diferent i és possible que més persones vegin les vostres publicacions. Fins i tot si el vostre compte és privat, és possible que les persones que no us segueixen puguin veure les vostres publicacions si algú que seguiu les comparteix, fent una captura de pantalla o mostrant físicament a algú que utilitza el seu propi compte.

Aprovació d’una sol·licitud de seguiment

Si algú sol·licita seguir-lo, és probable que en rebi una al telèfon. Si voleu veure totes les vostres sol·licituds de seguiment pendents, toqueu el botó "cor" per veure totes les notificacions de l'aplicació Instagram.

Toca una sol·licitud i toca el botó "Confirma" per acceptar la persona com a seguidor o "Suprimeix" per cancel·lar la sol·licitud de seguiment a Instagram. Si suprimiu la sol·licitud, la persona pot sol·licitar que us segueixi de nou a menys que la bloquegeu explícitament. Si suprimiu una sol·licitud per error, demaneu al sol·licitant que us segueixi de nou.

Sol·licitant seguir algú

Si aneu a la pàgina de perfil d’Instagram d’algú que té una pàgina privada i que no seguiu, podeu tocar un botó per sol·licitar que la seguiu. Torneu a tocar-lo per cancel·lar la sol·licitud si la persona encara no ha acceptat.

Si voleu veure una llista de tots els que heu sol·licitat seguir, visiteu: //instagram.com/accounts/access_tool/current_follow_requests al navegador web. Inicieu la sessió a Instagram si se us demana que ho feu.

Passar a privat o públic

Si vols fer el teu Compte d'Instagram privat perquè la gent us sol·liciti que us segueixi, toqueu el botó de perfil, que sembla una silueta d'una persona. A continuació, toqueu el botó de menú, representat per tres línies horitzontals a l'extrem superior dret de l'aplicació. Toqueu "Configuració".

Toqueu "Privadesa del compte" i utilitzeu l'interruptor de commutació situat al costat de "Compte privat" per fer el vostre compte privat. Els vostres seguidors existents encara podran veure les vostres publicacions, tret que les bloquegeu. Torneu a utilitzar el commutador si voleu fer públic el vostre compte més tard.

Missatges recents