Facebook anuncia quan reactiveu el vostre compte?

La decisió d’abandonar Facebook no és necessàriament definitiva perquè simplement heu desactivat el vostre compte. Quan inicieu la sessió al vostre compte de Facebook desactivat amb la vostra adreça de correu electrònic i contrasenya, es restablirà tot el contingut com si mai no haguéssiu marxat. Els àlbums de fotos, els comentaris d’estat antics, els enllaços compartits i els elements que queden en altres perfils tornen a tenir la forma original del lloc, de manera que la resta d’usuaris poden saber que esteu de tornada a Facebook.

Anuncis

Quan torneu a unir-vos a Facebook, el lloc no publica cap missatge a la vostra cronologia indicant que heu reactivat el vostre compte. No s'envia cap notificació als feeds de notícies dels teus amics. El vostre compte no mostrarà cap publicació durant el temps en què el vostre compte no hagi estat, però podeu tornar a publicar-lo tan aviat com inicieu la sessió.

Missatges

Quan deixeu Facebook, els missatges privats que heu enviat als amics encara els estaran disponibles. Tanmateix, la vostra foto de perfil s’elimina del missatge i es substitueix per la silueta de Facebook. Quan reactiveu el compte, es restaurarà la imatge dels vostres missatges. Els usuaris que tinguin missatges vostres poden notar la restauració i ser conscients que heu restaurat el vostre compte.

Amics

Tot i que no es fa cap anunci quan torneu a unir-vos a Facebook, els vostres amics sabran que heu reactivat el vostre compte quan torneu a publicar. Totes les publicacions que publiqueu es publiquen al feed de notícies perquè altres usuaris les puguin veure. Fins i tot si decidiu abstenir-vos de publicar, la vostra cronologia estarà oberta als mateixos usuaris que hi tenien accés abans; en localitzar-vos a les cerques i tornar a veure la vostra cronologia, sabran que esteu reactivat.

Reactivació

Com que la configuració de privadesa no canvia abans ni després de desactivar i reactivar el vostre compte, està tan oberta a les persones de la llista d'amics com el dia que vau fer clic a "Desactiva el compte". En última instància, no hi ha manera de reactivar el vostre compte sense que els vostres amics acabin sabent que heu tornat a Facebook. Tot i que podeu optar per eliminar els vostres amics i limitar la vostra visibilitat a les cerques de Facebook, és molt més fàcil tornar a desactivar el vostre compte o iniciar-ne un de nou si no voleu que la gent sàpiga que esteu a Facebook.

Missatges recents