Supressió de tots els DM

Si utilitzeu serveis de xarxes socials per al vostre negoci, és possible que rebeu un bon nombre de missatges directes de clients, clients potencials i possibles venedors. Pot ser laboriós revisar tots aquests missatges per veure les novetats i és possible que no vulgueu mantenir la vostra antiga correspondència indefinidament. Podeu eliminar missatges directes un per un o utilitzar una eina per suprimir tots els missatges alhora. Recordeu que qui ha enviat els missatges encara pot tenir còpies i recordeu de desar qualsevol missatge important abans de fer una supressió completa.

Comprensió dels missatges directes

La majoria de serveis de xarxes socials actuals, inclosos Facebook, Instagram i Twitter, us permeten respondre públicament a la publicació d’algú o enviar el que s’anomena missatge privat o directe. Aquests termes de vegades s’abreuen PM o DM.

Els missatges directes només els veuen els destinataris i els remitents originals. No es publiquen en una cronologia pública ni es posen a disposició del públic per accedir-hi. Naturalment, els remitents i els destinataris de missatges directes els poden mostrar a altres persones, fer-ne captures de pantalla o publicar-los a un públic més ampli.

Normalment podeu suprimir els missatges directes que heu enviat o rebut. De manera similar a la supressió de correus electrònics o la destrucció de lletres físiques, això no afectarà les còpies dels missatges que tinguin altres persones.

Si utilitzeu un servei de xarxes socials per a empreses, és possible que vulgueu elaborar polítiques sobre com i quan conserveu la correspondència. Decidiu quan voleu suprimir els missatges i quan voleu mantenir-los en cas que continuïn sent rellevants.

Supressió de DM d’Instagram

Si utilitzeu Instagram per a missatges directes, podeu suprimir converses senceres amb persones concretes. Això no suprimirà la seva còpia de la conversa.

Per suprimir converses d'Instagram, obriu l'aplicació Instagram al vostre telèfon intel·ligent. Toqueu la icona de missatge directe. S’assembla a un avió de paper i es troba a la part superior dreta del feed.

Si feu servir un iPhone, feu lliscar el dit cap a l’esquerra per la conversa que vulgueu suprimir. Si feu servir un telèfon Android, manteniu premut el dit sobre una conversa fins que aparegui un menú. A continuació, toqueu "Suprimeix". Repetiu aquest pas per a cada conversa per suprimir tots els DM d'Instagram del vostre compte. Assegureu-vos de tenir en compte si hi ha cap missatge que vulgueu conservar abans de fer-ho.

DM Cleaner per a Instagram

Podeu trobar diverses aplicacions de neteja de missatges directes per a Instagram i altres plataformes de xarxes socials que poden fer coses com suprimir tots els missatges alhora del vostre compte. Generalment són aplicacions de tercers que es connecten al vostre compte i faciliten la realització de funcions com suprimir els missatges directes que heu rebut i bloquejar els usuaris que us envien missatges molestos.

Normalment, aquestes aplicacions han de tenir accés als vostres comptes socials per utilitzar-les. Això vol dir que només heu d’instal·lar aquesta aplicació des d’un proveïdor de confiança, ja que un desenvolupador maliciós podria fer un ús indegut d’aquest accés a les vostres dades.

Si feu servir les xarxes socials per treballar i la vostra empresa té polítiques sobre l’ús d’eines de tercers amb dades de l’empresa, assegureu-vos que compliu abans d’utilitzar aquesta eina.

Suprimiu els missatges de Facebook

Podeu suprimir missatges o converses senceres mitjançant l'aplicació Messenger de Facebook o el lloc web de Facebook. Tingueu en compte que altres persones de la vostra conversa encara poden llegir els missatges que heu esborrat.

Si feu servir Messenger en un telèfon iPhone o Android, toqueu o mantingueu premuda tota una conversa o un missatge individual fins que aparegui un menú. Toqueu el botó "Suprimeix" i, a continuació, toqueu el botó "Suprimeix" al menú nou per confirmar la vostra elecció. No podeu suprimir totes les converses amb un sol toc, però podeu passar per cada conversa per suprimir-la.

Si feu servir Facebook al navegador web, feu clic a la icona de Messenger, que sembla una bombolla de xat. Feu clic a una conversa on vulgueu suprimir missatges. Feu clic al botó "..." al costat d'un missatge individual i, a continuació, feu clic a "Elimina" per suprimir-lo. Per suprimir tota la conversa, feu clic a la icona d'engranatge a l'extrem superior dret de la pantalla de conversa i, a continuació, feu clic a "Suprimeix".

Suprimiu els missatges de Twitter

Per suprimir un missatge de Twitter a l'aplicació Twitter per a Android o iOS, manteniu premut el missatge i toqueu "Suprimeix missatge" al menú emergent. Si utilitzeu un dispositiu Android i voleu suprimir una conversa, manteniu-la premuda al menú de conversa i, a continuació, toqueu "Suprimeix la conversa". En un iPhone, fes lliscar el dit cap a l’esquerra a la conversa i toca la paperera.

Si sou al lloc web de Twitter, passeu el cursor per sobre d'un missatge individual d'una conversa fins que aparegui una icona de paperera i, a continuació, feu-hi clic per suprimir-lo. Feu clic a "Suprimeix" per confirmar si se us demana que ho feu. Per suprimir tota una conversa, feu-hi clic i, a continuació, feu clic a la icona "Informació" que s'assembla a la lletra "i" d'un cercle. Feu clic a "Suprimeix la conversa" i feu clic a "Deixa" per confirmar.

Els altres participants de la conversa podran continuar accedint als missatges suprimits.

Missatges recents