Com esborrar un compte d'iTunes i configurar un compte conjunt

A partir del 2011, Apple no permet suprimir un ID d'Apple. Aquesta política impedeix suprimir permanentment el vostre compte d'iTunes. Hi ha opcions disponibles que aconsegueixen el mateix resultat i poden ser útils quan vulgueu obrir un compte d’iTunes nou. Podeu autoritzar fins a cinc equips diferents per utilitzar el vostre nou compte d'iTunes, cosa que us permetrà crear un compte conjunt que comparteixi contingut entre ordinadors i dispositius iOS associats.

Desactivació d'un compte d'iTunes existent

1

Inicieu iTunes a l'ordinador, feu clic al menú "Botiga" a la part superior de la pantalla i seleccioneu "Inicia la sessió". Introduïu l'identificador i la contrasenya d'Apple del compte d'iTunes que vulgueu desactivar. Feu clic al botó "Inicia la sessió".

2

Torneu a fer clic al menú "Botiga" i seleccioneu "Mostra el meu compte". La informació sobre el vostre compte existent es mostra a la pàgina "Informació del compte".

3

Feu clic al botó "Edita" a la secció "Informació de pagament". Seleccioneu "Cap" a la llista d'opcions de pagament disponibles. S'elimina tota la informació de la targeta de crèdit existent. Feu clic al botó "Fet".

4

Editeu la secció "Adreça de facturació" i suprimiu tota la informació dels quadres de text. Feu clic al botó "Fet".

5

Feu clic al botó "Edita" al costat del vostre ID d'Apple i introduïu una nova contrasenya als quadres "Contrasenya" i "Verifica contrasenya". Feu clic al botó "Fet".

6

Feu clic al botó "Desautoritza-ho tot" per evitar que els equips actualment enllaçats a aquest compte puguin utilitzar-lo o accedir-hi. Feu clic al botó "Fet" per desar la informació del compte. Tingueu en compte el compte suprimit i no hi torneu a iniciar la sessió en cap equip ni dispositiu iOS.

Editeu els detalls d'un compte d'iTunes existent

1

Inicieu iTunes, inicieu la sessió al vostre compte existent i aneu a la pàgina "Informació del compte".

2

Editeu la informació de pagament, l'adreça de facturació i la contrasenya del compte perquè coincideixin amb la informació del compte conjunt desitjat. Si teniu previst utilitzar equips nous amb el compte conjunt, feu clic al botó "Desautoritza-ho tot" per eliminar els equips actualment enllaçats.

3

Feu clic al botó "Edita" al costat del vostre identificador d'Apple existent i escriviu una nova adreça electrònica a la secció "Correu electrònic". Introduïu una nova contrasenya a les seccions "Contrasenya" i "Verifica contrasenya". L'adreça de correu electrònic i la contrasenya es convertiran en el vostre nou ID d'Apple per al compte conjunt. Feu clic al botó "Fet".

4

Comproveu el vostre compte de correu electrònic i feu clic a l'enllaç de verificació del correu electrònic automatitzat per confirmar el vostre nou ID d'Apple. S'obre una pàgina web de verificació que us demana que introduïu la contrasenya del nou ID d'Apple. El vostre nou ID d'Apple s'ha confirmat i està actiu.

5

Torneu a iTunes, feu clic al menú "Botiga" i seleccioneu "Tanca la sessió". Torneu a obrir el menú "Botiga", seleccioneu "Inicia la sessió" i introduïu el nou ID i contrasenya d'Apple del compte conjunt d'iTunes. El vostre compte actual s’actualitza amb un nou ID d’Apple, dades d’usuari i contrasenya.

Configuració d'un compte d'iTunes conjunt

1

Inicieu iTunes al segon equip que compartirà el compte conjunt d'iTunes.

2

Feu clic al menú "Emmagatzema" i seleccioneu "Autoritza aquest ordinador". Introduïu l'identificador i la contrasenya nous d'Apple i feu clic al botó "Autoritza". Ara l’ordinador està autoritzat a accedir al compte conjunt d’iTunes.

3

Torneu a fer clic al menú "Emmagatzema" i seleccioneu "Inicia la sessió". Introduïu l'identificador i la contrasenya d'Apple del compte conjunt i feu clic al botó "Inicia la sessió". Ara l’ordinador està totalment enllaçat al compte conjunt d’iTunes.

4

Repetiu els procediments d'autorització i d'inici de sessió en fins a cinc equips diferents que compartiran el compte d'iTunes conjunt.

Missatges recents