Com esborrar imatges sincronitzades en un iPhone

L’iPhone d’Apple us permet fer fotos digitals amb la càmera integrada del dispositiu i inclou l’opció de suprimir-les manualment mitjançant els controls de l’iPhone. Eliminar els plans sincronitzats, però, és una història diferent. L'iPhone utilitza iTunes, un programari desenvolupat per Apple per a la gamma de dispositius mòbils de la companyia, tant per transferir fotos com per eliminar-les. Configureu les vostres preferències de sincronització a iTunes per eliminar fotos de l'iPhone.

1

Connecteu l'iPhone a l'ordinador i executeu iTunes.

2

Feu clic al nom de l'iPhone que apareix a "Dispositius" a la part esquerra d'iTunes.

3

Feu clic a "Fotos" a sobre del tauler central d'iTunes. Les opcions de sincronització apareixen al tauler central.

4

Feu clic al camp desplegable que hi ha al costat de "Sincronitza fotos des de" i trieu la font que conté les fotos que vulgueu suprimir, com ara la carpeta "Les meves imatges" o "Elements de Photoshop".

5

Feu clic a "Àlbums seleccionats". A continuació, apareixen els àlbums associats a la font de la foto escollida.

6

Elimineu les comprovacions que hi ha al costat dels àlbums de fotos que vulgueu suprimir de l'iPhone.

7

Feu clic a "Aplica" a la part inferior dreta.

Missatges recents