Eliminació de contactes enllaçats a LinkedIn

Cada membre del lloc de xarxes empresarials de LinkedIn crea una xarxa de contactes professionals i empresarials enllaçats, anomenada LinkedIn Connections. Els membres connectats poden veure les actualitzacions de l’activitat, els detalls de contacte, l’historial laboral, les recomanacions i les qualificacions acadèmiques i professionals. Si heu afegit un contacte a la xarxa de LinkedIn Connections, però després decidiu que voleu eliminar l’usuari, podeu suprimir-lo de la pàgina de contactes de LinkedIn.

1

Inicieu la sessió al vostre compte de LinkedIn. Passeu el punter del ratolí per sobre de la pestanya "Contactes" del menú de navegació principal. Seleccioneu "Connexions" al menú contextual.

2

Feu clic a l'enllaç blau "Elimina les connexions" a la part superior dreta de la pàgina.

3

Desplaceu-vos cap avall per la llista alfabètica dels contactes de LinkedIn de la vostra xarxa de connexions. Feu clic i marqueu la casella de selecció que hi ha al costat de cada contacte que vulgueu eliminar de la vostra xarxa.

4

Feu clic al botó blau "Elimina connexions" a "Elimina aquestes connexions" a la part dreta de la pàgina.

5

Feu clic al botó "Sí, elimineu-los" a la finestra emergent de confirmació. LinkedIn mostra un missatge "Èxit" amb una marca de verificació verda per mostrar que s'ha suprimit el contacte.

Missatges recents