Com es pot compartir un document de Google

Google Docs és un servei proporcionat per Google que permet als usuaris crear diversos documents en línia. Com que aquests documents es troben en línia, els usuaris poden optar per compartir-los amb altres usuaris, donant accés a altres persones per visualitzar-los o editar-los. Si decidiu que ja no voleu compartir un document amb altres usuaris, podeu eliminar-ne l'accés si compartiu el document de Google.

1

Obriu el navegador d’Internet i aneu a Documents de Google. Inicieu la sessió al vostre compte de Google quan se us demani.

2

Feu clic a la llista de documents del nom del document que voleu compartir.

3

Feu clic al botó blau "Comparteix" a l'extrem superior dret del document i espereu a que es carregui la finestra d'ús compartit.

4

Feu clic a la icona "X" al costat de cada usuari amb qui ja no vulgueu compartir el document per eliminar-lo.

5

Feu clic al botó "Comparteix i desa" a la part inferior de la finestra per deixar de compartir el document.

Missatges recents